Edicions A Petició presenta Beapp, la nova

aplicació per tablets i mòbils.

Beapp es l’App de lectura de publicacions d’Edicions A Petició.

El portal Edu-library, absolutament pioner a l’estat espanyol, ha comptat amb la col·laboració, com a prescriptors, del servei de biblioteques de la Universitat de Girona, de l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada i de la Unitat d’Investigació en Comunicació Audiovisual (ambdós de la Universitat Pompeu Fabra) i, finalment, de l’Institut de les Industries Culturals de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, des del 2012 i en col·laboració amb el CBUC (actualment part del CSUC), el portal es va oferir accés gratuït a tota la comunitat universitària (centres adscrits al CSUC).

Amb l’aliança del consorci, ampliable a la UdG i a la resta d’universitats catalanes, el portal Edu-library es planteja com a un agregador de continguts acadèmics on s’hi poden penjar continguts de qualsevol editorial universitària o servei de publicacions.

Per a l’usuari

Disposes d’un Kiosk des del qual pots accedir a la lectura de totes les publicacions de DU, tant si tens connexió a internet com si no disposes d’ella. Es descarrega les novetats quan tens connexió a internet i et permet la lectura en qualsevol moment.

Pots accedir còmodament, des de qualsevol dels teus dispositius mòbils (Tablet i telèfon), als teus llibres. A mesura que vagin sortint noves edicions i/o publicacions que puguin ser del teu interés BEAPP t’ho notificarà.

Per a la institució

Com a institució pots donar d’alta una llista d’usuaris (assistents a un congrés, alumnes matriculats a una assignatura) i permetre l’accés a les publicacions destinades a ells. A mesura que vagis penjant novetats, tots els usuaris rebran una notificació i podrán descarregar-la.

Podràs donar de baixa quan convingui (finalització del curs, congrés) als usuaris o bé mantenir-los tant temps com sigui necessari.

Pròximament