Clàusula per al compliment del deure informatiu

Política de privacitat de Edicions a Petició, SL

Índex General

1. Introducció

2. Informació bàsica (Primera capa)

3. Informació ampliada (Segona capa)

3.1. Epígraf Responsable

3.2. Epígraf Finalitat

3.3. Epígraf Legitimació

3.4. Epígraf Destinataris

3.5. Epígraf Drets

3.6. Epígraf Procedència

1. Introducció

L’objectiu de la present clàusula consisteix a informar a les persones interessades sobre les circumstàncies relatives al tractament de les seves dades dels quals és Responsable del Tractament l’empresa.

En la present clàusula s’indica tot el concernent a la finalitat a la qual estan destinats aquestes dades i s’informa d’una manera clara i concisa perquè pugui donar o no els seus consentiments sense cap tipus d’ambigüitat o confusió.

2. Informació Bàsica

INFORMACIÓ BÀSICA
Responsable Edicions a Peticio SL
Finalitat Gestionar l’ enviament d’ informació i prospecció comercial i gestió administrativa de l’empresa i facturació
Legitimació Consentiment de l’ interessat
Destinataris Altres editorials del grup
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades; així com, altres drets com s’ exposa a

la informació adicional

Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada a la nostra web: http://www.edicionsapeticio.com

 

3. Informació Ampliada

3.1. Responsable

IDENTITAT RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
Identitat EDICIONS A PETICIÓ – CIF: B17741240
Adreça postal Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroempren – Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona
Telèfon 972183456
Email info@edicionsapeticio.com

3.2. Finalitats

Descripció ampliada de la finalitat/s del tractament:

Tractarem les seves dades per a la Gestió administrativa i comercial de la cartera de clients de l’empresa amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i la facturació del mateix.

1- Gestió administrativa de l’empresa. Prestar-los el servei sol·licitat. Facturació.

2- Gestió comercial de l’empresa. Realitzar accions de màrqueting ofereixes i publicitat dels productes i serveis de l’empresa.

CONSERVACIÓ

Terminis o criteris de conservació de les dades:

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès.

DECISIONS

Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada:

L’empresa NO prendrà decisions automatitzades.

3.3. Legitimació

Legitimació per consentiment de l’interessat:o:

L’empresa sol·licitarà el consentiment de l’interessat abans de la recollida de dades, per a això s’utilitza un formulari on es detalla tota la informació relativa a la protecció de dades.

3.4. Destinataris

Les seves dades es comunicaran a terceres empreses que realitzen serveis d’assessoria comptable i fiscal i a l’agència tributària.També es comunicaran a entitats bancàries.

3.5. Drets

L’interessat pot exercir els següents drets:

Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.

Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.

Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.

Dret a oposar-se al tractament.

Dret a la portabilitat de les dades.

Dret a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a EDICIONS A PETICÓ SL – C/ PIC DE PEGUERA, 11 PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA EDIFICI GIROEMPRÈN DESPATX A.118 – 17003 GIRONA, també pot enviar un email a: info@edicionsapeticio.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

(Clàusula informativa RGPD per incloure en documents)

D’acord amb l’establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment o l’execució d’un contracte o per obligació legal.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: info@edicionsapeticio.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

(Clàusula RGPD informativa per a l’e-mail)

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, poden contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de EDICIONS A PETICIO, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini-ho i informi’ns per aquesta via.

Li informem que tractem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: info@edicionsapeticio.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Si vostè no desitja rebre la nostra informació, posi’s en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça:  info@edicionsapeticio.com

(Clàusula RGPD accions comercials i publicitàries)

D’acord amb l’establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que les seves dades han estat obtingudes d’una font d’accés públic, i seran incloses en el nostre sistema de tractament. Seran tractades, únicament, per a finalitats de publicitat, promocions i màrqueting que poguessin ser del seu interès. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat.

D’acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Vostè podrà oposar-se en qualsevol moment al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals notificant-nos-ho per escrit dirigit a: EDICIONS A PETICIÓ SL – C/ PIC DE PEGUERA, 11 PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA EDIFICI GIROEMPRÈN DESPATX A.118 – 17003 GIRONA O bé a l’adreça de correu electrònic: info@edicionsapeticio.com indicant BAIXA en l’assumpte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per a això podrà enviar un email a: info@edicionsapeticio.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

AVÍS:

Si compra dades personals a tercers per realitzar publicitat dels seus productes i serveis, ha de tenir en compte que els mateixos procedeixen de fonts accessibles al públic i que estan contrastats amb la llista Robinson.

Recordi que ha d’esborrar les dades quan hagi transcorregut un temps sense fer ús de les mateixes.